Vi søker etter folk som vil joine gjengen her på SmashRadio som programleder. Oppgaven til en programleder er å spille musikk å snakke på radioen – en ganske enkel men veldig kul oppgave!

Fordeler
Det er flere fordeler for de som er programleder på SmashRadio. Den største er erfaringen du får innen radio. Du lærer deg fort å kommunisere tydelig, hvordan du lager radio, du får programvaren du trenger av oss helt gratis, og du lærer om formatering av musikk på radio. Du får være med på å forme SmashRadio, og du bestemmer helt selv hva slags radioprogram du har lyst til å lage!

Du får også ha det sinnsykt gøy sammen med oss i gjengen og lytterne! Så får du selvfølgelig også en råsmukk (er det et ord?) t-skjorte med logoen vår på!

Dette trenger du
Vi har selvfølgelig noen krav til kvaliteten – vi er opptatt av at lytteropplevelsen skal være behagelig og av god kvalitet. Vi gir deg tilgang til musikken du trenger, og du kan selvfølgelig også bruke din egen musikk, så lenge den er av god kvalitet (minimum 192kbps mp3). Vi ser etter både de som vil snurre hitmusikk dagen lang, men også nisjer som metal, rock og electronica.

Du trenger også en god mikrofon. Dette utelukker Biltema-mikrofoner og webcam-mikrofoner. Vi hjelper deg med å finne en god mikrofon hvis du ikke helt vet hva du trenger. En god mikrofon trenger heller ikke å koste mer enn 500 kroner.

Interessert? Ta kontakt med oss på nurv@smashradio.no så ordner vi en prøvesending!