Brenner du for å drive med nettradio? Les videre! →

Har du lyst til å drive med nettradio på fritia? Vi leter alltid etter ungdom som har lyst til å være på lufta her på SmashRadio! Vi søker deg som er engasjert, elsker musikk, god humoristisk sans og lyst til å underholde folk på radio! Vi fokuserer på å alltid ha den nyeste og beste musikken. Samtidig er det viktig at det er morsomt å høre på radioen, derfor er det et krav om at du liker å snakke, å at du tør å åpne kjeften å si mer enn to ord på lufta.

Kvalitet og krav

  • At du vil og tør å prate på lufta. Det er ikke nok å si «nå kommer Gangnam Style med Psy» å sette på låta. Du må kunne preike litt også.
  • At du har en god mikrofon. Det utelukker webcam-mikrofoner, Biltema-mikrofoner og micer på dårlige gamingheadset/Skype-headset. Hvis du lurer på hvor du får kjøpt gode mikrofoner, søk på Google.
  • At du har mye musikk! Det holder ikke med 20 låter. Med musikk mener vi også ny musikk, og gjerne litt gammelt. Men ikke fra 60-tallet!
  • At du har litt teknisk kunnskap, eller er lettlært. Vi lærer opp alle i hvordan de kan sende radio, men om du etter tre timer med testsending fortsatt glemmer å skru av micen når musikken går, å fremdeles ikke klarer å bytte sang – slik at vi fortsatt sitter å hører på «Boyzvoize», da kan du like godt gi opp med en gang.

Til slutt vårt hovedkrav: at du er engasjert og villig til å drive med nettradio på fritiden, og at du kan sette av ca. 2 timer i uka eller mer til SmashRadio.

Oppfyller du kravene, eller vil vite mer, ta kontakt med oss på nurv@smashradio.no å fortell oss litt om deg selv, når du har tid og mulighet til testsending og opplæring osv. Legg gjerne ved et lite opptak av deg selv der du snakker. Ikke spill hele låter i klippet, vi vil høre deg snakke.

Lykke til! 🙂