Ungpikeidolet fremførte låta Imagine med Adelén under P4s Vinterlyd

dsfdsf

Adelén posta bilde av seg selv og Saade på Instagram

Det var nok Tone Damli som dro i gang Saade sin karriere her i Norge, men den svenske fløtepusen har funnet seg en «ny Tone». Under P4s konsertturné «Vinterlyd» fremførte Eric Saade og Adelén låta «Imagine».

fgdfg

Her opptrer Eric Saade og Adelén sammen under P4s Vinterlydkonsert.

Nye Tone

MGP-stjerna Adelén som ble kjent med låta «Bombo» er også med på turneen til P4. Flere har sammenligna Adelén med Tone Damli Aaberge, og under den første Vinterlydkonserten i Drammen endte nettopp Adelén og Saade opp på scena sammen, der de fremførte låta som Saade og Damli laget sammen; «Imagine». Dagbladet kaller Adelén for den «nye Tone».

Les også: Hvorfor ble det slutt mellom Tone og Aksel?

 

Ikke et samarbeid

Adeléns manager David Eriksen sier det ikke var en del av planen å fremføre «Imagine», men de hadde spurt Adelén om hun ville gjøre den sammen med Eric. Det var en idé som dukket opp, så det er ikke snakk om et samarbeid sier han.

Les SmashRadio sin vurdering av låta «Bombo» av Adelén

Dagbladet spurte David Eriksen om hva det er med Eric Saade og Norge.

 

«Han er jo heldig stilt. Det er ingen å konkurrere mot her hjemme i Norge. Vi har ikke ungpikeidolet her. Alle er jo glade i Justin Bieber (ikke vi!! red.anm- SmashRadio) men Eric er litt mer tilgjengelig. Det er ganske morsomt å se hvordan disse ungjentene reagerer.»

– David Eriksen

 

 

Kommentarer

kommentarer