..dagen etter paparazzi ble drept mens han fotograferte Bieber sin bil! Se bilder! →

Av: Leo Lunde

 

Natt til 2. januar ble fotografen Chris Guerra påkjørt og drept når han prøvde å ta bilde av Biebers Ferrari.

 

Fotografen som ivret slik etter å ta bilder av Bieber tok tydeligvis store sjanser denne dagen, fordi han mente å ha sett Bieber røyke hasj i bilen sin tidligere på dagen. Da er det jo alltid en slager at Bieber blir avbilda mens han fester å røyker hasj med venner dagen etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

Masse hasjrøyk
TMZ som står bak bildene har også snakket med kilder på festen, som har sagt at det var masse hasjrøyk på hotellrommet i Newport Beach. Det er tydelig at slike «store popstjerner» ikke blir så påvirka av triste dødsfall. Hadde det vært meg, hadde jeg nok ikke festa dagen etterpå. Nytt kallenavn: Party-Bieber.

Folk som var på festen forteller til TMZ at kameraten til Bieber, Lil Twist, som kjørte Ferrarien da Guerra ble drept av en passerende bil også var på festen. I følge kilder var det Twist og broren hans som rulla jointene å sendte de rundt.

Saken fortsetter under bildet.

Ukjent jente på rommet
Det skal også ha overnatta en ukjent jente på hotellrommet sammen med Bieber, men om disse har hoppa i høyet vet vi ikke. Rundt nyttår ble det slutt (igjen!) mellom Selena og Bieber.

Hva syns du om at Bieber festa å røyka hasj dagen etter dødsulykken? Si din mening i kommentarfeltet!