Skal vi tro TMZ og ryktene i Hollywood har de to blitt sammen igjen

justin-bieber-selena-gomez-again-600x450

De to var Instagrams største turtelduer når de var sammen forrige gang.. Eller var det tre ganger siden?

Ikke nok med det, så skal de ha store planer om å forbedre seg som mennesker ved å gå i kirka sammen. Prakteksempel på gode kristne det her!

Justin Bieber la i går ut et bilde av de to på Instagram, før han sletta det igjen like raskt. Selvfølgelig har tusenvis av ivrige journalister og fans tatt screenshot av det først.

News_015934_Other_001

Dette bildet fjernet Justin kort tid etter han la det ut.

 

Går i kirka sammen

Justin Bieber har svært mye å angre på, etter at han både har blitt arrestert for fyllekjøring, for å kaste egg på naboen, spytte på naboen og nå er dømt til samfunnstraff og sinnemestringskurs. Like etterpå ser det ut til at Justin har blitt gladkristen, da han la ut dette bildet på Instagram.

Som om ikke det er nok har det pågått et kjærlighetsdrama uten like mellom Justin Bieber, Selena Gomez, Orlando Bloom, og hans ekskone, alt på samme tid. Så det spørs hvor stabilt forholdet mellom de to kan bli. Orlando Bloom er spesielt misfornøyd med Bieber, og de to havnet nesten i slosskamp på Ibiza for noen uker siden.

Justin Bieber svarte med å hevne seg på Orlando Bloom på Instagram.

Spådommene blandt de såkalte Bieber-ekspertene går for tiden i at Selena og Justin kommer til å få barn sammen i løpet av 2015, men at forholdet deres nok en gang vil knekke i løpet av få uker.