Her finner du svar på de fleste spørsmål.Hvis du ikke finner svaret på det du lurer på her, ta gjerne kontakt med oss på nurv@smashradio.no så hjelper vi deg!

Hvordan hører jeg på SmashRadio?
Du kan høre på SmashRadio på flere måter. Vi anbefaler vårt eget Lyttesenter. Her kan du også velge kvalitet og se webkamera fra studio. Alternativt kan du lytte i din egen avspiller. Velg din avspiller under. En fil blir da lastet ned, som du kan åpne i ditt musikkprogram.

Windows Media Player   |     |   iTunes   |   Lyttesenter

Jeg vil høre på SmashRadio på mobilen min. Hvordan?
Du kan lytte til SmashRadio på mobilen. Alt du trenger er en appen TuneIn. Den kan lastes ned fra App Store, Google Play og Windows Storeflute

Lyden hakker. Hvorfor?
Det kan være flere grunner til at radioen hakker. Vanligvis er det fordi du har et nedlastingsprogram åpent samtidig som du forsøker å lytte til SmashRadio. Husk at du ikke trenger å laste ned masse porno mens du hører på oss. Det kan    også være at du har for tregt Internett. Da kan du prøve å lytte til SmashRadio i lav kvalitet. Velg «Lav kvalitet» i vårt Lyttesenter.

Avspilleren i lyttesenteret starter ikke. Hjelp for faen!

Hvis den ikke starter kan du prøve å laste inn avspilleren på nytt. Trykk F5 for å gjøre dette. Eventuelt kan du prøve å lytte til SmashRadio ved å en av lyttelenkene over.