Hun tar med seg både tunge og rumpe til Telenor Arena i mai!

Miley_Cyrus___1867132a

Miley sparker i gang turneen i London 6. mai. Skandaleprinsessa har blitt svært mye omtalt i media for sin ekstreme seksualisering, twerking, og ikke minst den allestedsnærværende tunga si. 28. mai kommer hun til Telenor Arena. 

Stor suksess
Med Smash-hiter som «We Can’t Stop» og «Wrecking Ball» har Miley Cyrus hatt enorm suksess, på tross av enorm kritikk for sine klønete forsøk på å være sexy på scena.

Hun vakte først oppsikt på VMA-utdelingen i august, der hun gnikket seg opp mot Robin Thicke  kun iført en hudfarget bikini mens hun dyttet sin skumfinger i skrittet.

Under prisutdelingen MTV European Music Awards, der Miley stakk av med prisen for beste musikkvideo for «Wrecking Ball» tente hun en joint på scena for å feire. Det er heller ikke første gang hun har kommet i søkelyset forMiley_1088247i sin hasjbruk.

Twerket med julenissen
På KIIS FML Jingle Ball i Los Angeles stjal hun også showet når hun twerket med julenissen. Hun hadde også med seg jenter utkledd som reinsdyr og juletrær, og en dverg som hun klådde villt på.

Vi venter i spenning på hva hun kan finne på når hun kommer til Norge i mai. Billettsalget starter fredag 13. desember.