Hva er det egentlig som skjer med Miley?

mileynowthen

Disney-stjerna Miley Cyrus spilte i 2006 den søte tenåringstjerna Hannah Montana. Men nok historie: hva har egentlig skjedd med henne siden da?

 

mileycute

Husker du da hun var uskyldig og søt?

Når hun etter å ha vært uskyldig på TV gjennom hele ungdommen, slapp albumet «Can’t be Tamed» viste hun en ny side av seg selv. Da skulle hun være sexy, pågående og utfordrende. Det fikk hun også til. I begynnelsen.

Tror ikke det var mange gutter som hadde noe i mot at hun kasta litt klær å viste mer hud og en mer sexy holdning. Det tror jeg ikke de har noe i mot i dag heller; de roper nok på mer! Det gjør også  kjendisfotograf  Terry Richardsson, som står bak Mileys siste musikkvideo, der vi ser henne splitter naken mens hun slikker på slegger å jokker på en diger jernkule.

 

Ødelegger imaget sitt

Miley har de siste par åra jobbet på spreng med å bli kvitt det søte og uskyldige imaget sitt fra Disney Channel. Det syns vi hun har lykkes med – hvis målet bare var å ødelegge imaget sitt. Hvor fornøyd vi er med hennes nye image kan jo diskuteres, jeg er sikker på at meningene er mange også her i SmashRadio. To ting er sikkert; hun kunne gitt faen i den hårklippen sin, som minner om en dårlig kopi av Pink, og hun kunne holdt den jævla tunga si i kjeften. Den er ikke SÅ fin!

Miley Cyrus er ute med sin nye låt og video «Wrecking Ball» (vil du se hun splitter naken på en stålkule så bør du sjekke ut videoen under). Låta hører du på SmashRadio, der vi la den rett inn på vår a-liste, som vi gjør med alle nye hitlåter.

 

Hva syns DU om forvandlingen til Miley Cyrus? Fortell oss i kommentarfeltet under!