Politiet i Beverly Hills har nå fått nok av Justin Bieber.

Politiet gikk ut å snakket med naboene til Justin Bieber etter festen som superstjerna hadde på sin takterasse i Beverly Hills. Nå har politiet gitt borgere rett til å sette han i arrest dersom de observerer ulovligheter hos Bieber.

Rykket ut seks ganger på en helg

Dette har blitt diskutert som en mulighet etter at politiet måtte rykke ut hele seks ganger mellom lørdag og søndag på grunn av festbråk fra taket.

LES OGSÅ: Justin Biebers turnébuss narkotatt

justin-bieber-dui-arrest

Justin Bieber ble også arrestert i fjor i Miami for fyllekjøring.

Politiet forklarte til slutt naboene at det er tre måter å håndtere slike situasjoner på. De kan gi advarsel for brudd på kommunens regler, han kan bli arrestert hvis han gjør noe dumt foran politiet, og den tredje muligheten er at han blir arrestert for en forseelse som ble begått uten at politiet var tilstede.

LES OGSÅ: Justin Bieber spytta på nabo

Brudd på prøveløslatelsen

Han kan også bli tatt for brudd på betingelsene for hans prøveløslatelse, og i verste (eller beste) fall måtte sone i fengsel.

Justin Bieber er dømt til to års prøvetid, sammfunnstraff, og sinnemestringskurs, etter at han kastet egg på huset til naboen. Dette skjedde kort tid etter at Bieber ble fengslet for fyllekjøring.