Vi har jobbet hardt og lenge med den nye nettsiden vår, og endelig er den klar. Vi har jobbet på spreng for at siden vår skal være både finere, raskere, mer moderne og mer spennende. Det syns vi at vi har fått til!

SmashRadio.no er nå mye raskere og mer funskjonell. Sidene funker i alle nettlesere uten problemer. Og selvfølgelig er den blitt mye penere å se på! I tillegg har vi jobbet hardt med innhold, og vi kan nå tilby oppdaterte nyheter om hva som skjer i underholdningsverdene – fortsatt i god gammel subjektiv Smash-stil, men mye oftere! Fra nå av garanterer vi en ny sak fire ganger i uka – i tillegg til artistprofiler. Vi har også satt mer fokus på våre spillelister, og hva vi spiller mest. Du finner nå enkelt og raskt våre nye spillelister som «Mest spilt» og «Ny musikk» på nettsia vår.

Radioen har også fått en liten «oppussing» – vi har flytter våre servere til England, å er ikke lenger avhengie av å måtte ta vedlikehold og sørge for oppetid selv. Nettsidene våres er også flyttet – vekk fra Domeneshop (som forøvrig suger noe jævlig med treige servere).

Viktigest av alt har vi utvida programtilbudet! Fra nå av får du høre blandt annet A State of Trance – et storslått trance-program mixet og ledet av Armin van Buuren selv! I tillegg får du kjente og kjære Mer enn bare musikk med Leo og Kathrine, Remix og Nonstop hits! Vi har også flere aktuelle nye radioverter, så følg med videre på de flotte nye sidene våres!

Du kan nå også følge SmashRadio på Twitter: http://twitter.com/SmashRadioNo
Som alltid kan du like oss på Facebook å få jevnlige oppdateringer på http://www.facebook.com/smashradiono

Har du noe på hjertet ang. de nye sidene våres? Si ifra i kommentarfeltet! Eller bare fortell oss hvor kul du syns den er! 😀