SmashRadio ble startet opp i 2007 av Leo Lunde og Aleksander Olsen. I dag er SmashRadio en av de få gjenværende nettradiokanalene i Norge. 

SmashRadio er drevet av ungdom, for ungdom, noe du fort merker om du skrur på radioen når vi har direktesending. Vi oppfører oss nemlig ikke som på FM-radio; vi slår oss løs med fargerikt språk og sterke meninger.

En annen ting som er med på å gjøre SmashRadio unik er den aktive lytterdeltakelsen. Ofte er det lytterne som avgjør hva vi prater om på lufta, og musikken avgjøres også i stor grad av du som hører på.

 

Musikken
Akkurat som språkbruken på lufta kan være ganske fargerik, er også musikksmaken vår det. Vår musikkprofil er variert, men fokuserer mest på ny hitmusikk. Denne kombinerer vi med de store klassikerne du alltid vil nynne til.

Fordi variasjon er viktig har vi også andre musikktilbud på SmashRadio. For de som elsker trance og elektronisk musikk kan vi by på både «Starkillers», «Omnia Music Podcast» og «A State of Trance» som er knallsolide trance/electro-show.

Under direktesending er det lytterne selv som bestemmer musikken ved å komme med musikkønsker i chaten vår.

 

 Vår redaksjon

 


Leo Lunde

Til daglig uansvarlig redaktør og programleder. Frekk i kjeften.

Kontakt Leo


Aleksander Olsen
Teknisk sjef og programleder i «Midnight Mark».

Kontakt Aleksander