Om SmashRadio

SmashRadio startet i 2007 som en liten amatørdrevet nettradio drevet av to ungdommer; Leo Lunde og Aleksander Olsen. I dag er vi en av de få gjennværende nettradikanalene. Vi har fokus på ungdom, noe du fort merker om du tuner inn når vi har live-sending. Vi er nemlig ungdom selv, og vi snakker og oppfører oss som nettopp det på lufta. Riktignok har vi som driver SmashRadio blitt litt eldre enn før – men det stopper oss ikke fra å lage den gode underholdningen vi alltid har laga!

Vi har et fargerikt språk, og også en fargerik musikksmak! Mer om dette kan du lese under «Musikken på SmashRadio». Programmer som «Mer enn bare musikk» sendes gjerne live i fylla – med gjester i studio. «Remix» fokuserer på å sende de beste remixa låtene akuratt nå, for vi vet godt hvor fort man går lei av de samme orginale hitlåtene. «Norsk musikk» er en hel time med den beste norske musikken. På SmashRadio får du både «Den beste musikken» og «Mer enn bare musikk» på en og samme kanal!

Sjekk ut vår sendeplan her.

 

Vår musikkprofil er veldig variert, men fokuserer i all hovedsak på den nyeste og beste hitmusikken kombinert med dance/trance og de store klassikerne innenfor pop og rock. Dette gir deg en unik lytteopplevelse, nettopp fordi variasjonen er så stor men samtidig sammensatt. Våre spillelister er satt sammen i en A-liste, B-liste og C-liste. Låtene på A-lista spilles oftere enn andre, B-lista oftere enn C-lista. Derfor er det enkelte låter du får høre oftere enn andre på SmashRadio. Dette er låter vi ser at lytterne ønsker seg ofte, og de største hitlåtene. I tillegg til A, B, C har vi også mange tusen låter i varierende sjangre som er med på å gi deg den beste variasjonen.

Under live-sendinger er det alltid lytterne som bestemmer musikken, og musikkønsker tar vi imot i chaten. Vi har alltid den nyeste og beste musikken liggende på våre lister, så hvis du vil få med deg de siste hitlåtene er SmashRadio den rette kanalen for deg!

Se også: Ny Musikk

 

Leo Lunde

Halla kids! Jeg heter da altså Leo, men er vel best kjent som NURV her på SmashRadio. Jeg er en av gutta som starta SmashRadio og driver kanalen i dag.

Jeg elsker musikk, å jeg elsker å underholde! Jeg er ganske grov i språket til tider, og det er vel derfor jeg har noen av de sykeste sendingene vi har her også! Jeg eier ikke folkeskikk, og det er jeg stolt over! Ta gjerne turen innom når jeg er på lufta! Sivilstatus: Jenta mi heter Kathrine <3

Bor: Langt faen oppi nord. Melbu!

Alder:23

Aleksander Olsen

Midnight Mark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kathrine Pettersen

Æ e ei jente på 17 år å bor på Mælbu. Her bor æ ilage førlåvedn min Leo Lunde, også kjent som bamsegutt aka. radiovært å øverste eiar a SmashRadio. Æ e notorisk lat å førventa at Leo jør husarbeie så æ selfølgeli ikkje gidda. utnom d e æ en sjikkeli diva, æ ska ha æ ska ha æ ska ha. Åsså ska æ ha meir!!

Sivilstatus: GTFO, muss muss Leo <3

Bor: Studio Bagdad (Melbu)

Alder: Søtten