I desember kom det ut at noen planla å kastrere og drepe Justin Bieber. Nå er telefonsamtalene publisert! Se reportasje med klipp fra samtalen.

 

Dana Martin, en dømt pedofil morder som voldtok å drepte en 15 år gammal jente skal stå bak det hele. Martin fikk med seg en tidligere beboer, Mark Staake i planleggingen. Staake fikk igjen med seg sin fetter, Tanner Ruane, og gjengen planla å kastrere og så kvele Bieber og livvakten hans.
Hør radioinnslaget om saken her:
[soundcloud url=»http://api.soundcloud.com/tracks/80667559″ params=»» width=» 100%» height=»50″ iframe=»true» /]
Hekkesaks og skjerf
Telefonsamtale som er en del av reportasjone i toppen av saken viser Marin Og Ruane som diskuterer hvordan de skulle drepe Bieber. Det blir sagt at de skal skaffe en hekkesaks som skal brukes for å kastrere Bieber. De skulle også kvele Bieber med signaturskjerfet hans.

Knytt det skikkelig hardt. Lag en knute i front. Stram den skikkelig. Det vil gjøre at han ikke får oksygen. Så knyter du det på baksiden igjen, skikkelig hardt. Det vil sette spikeren i kista – Dana Martin

 

 

Kodeordjustin2

 

I samtalen hører du de tiltalte bruke kodeord, hvor «Pitbull» blir brukt som kodeord for Bieber.   Martin instruerer også Ruane til å kvele Bieber med popstjernas eget skjerf. Gjengen ble avslørt når de kjørte feil å endte opp ved Canada-grensa. Der ble de arrestert av grensepolitiet.