Avicii lager noen av de absolutt kuleste musikkvideoene. Videoen til en av hans seneste låter, «Feeling Good» er intet unntak.

I et samarbeid med Volvo har Avicii laget en skikkelig rå musikkvideo. Sommeren 2015 blir et godt år for Avicii, som nå kan se tilbake på en rakettkarriere som internasjonal superstjerne.

Med over 10 millioner solgte album og samarbeid med andre verdenstjerner som Wyclef Jean, Bon Jovi og Coldplay kan vi trygt si han er en av verdens største EDM-stjerner. Men når man har jobbet så hardt for å komme til toppen som vår svenske venn Tim Bergling har, kan det fort gå nedover med helsa.

Tok seg fri

Etter 320 sammenhengende konserter måtte Avicii avlyse en rekke konserter, å ta seg fri fra rampelyset.I september 2014 bestemte han seg for å avlyse alle arrangementer, for å lade opp å finne inspirasjon. 8 måneder senere er han tilbake for fullt, og en av hans nye låter er «Feeling Good», som er en nyskapning kjente og kjære «Feelin’ Good» fra 1965-albumet «I Put A Spell On You» som ble utgitt av Nina Simone. Sjekk ut musikkvideoen til Avicii med «Feeling Good» nedenfor.