Valeria Lukyanova (28) har jobbet hardt for å se ut som en Barbie-dokke.

humanbarbie

Hun har flere ganger skapt overskrifter på grunn av både utseende sitt, men også på grunn av hennes spesielle uttalelser.


Valeria går under navnet «Human Barbie». Hun blir stadig beskyldt for å redigere bildene av seg selv, noe hun selv avviser. Det skyldes kun trening, brystoperasjoner og sulting, sier Valeria selv.

Nå har Lukyanova valgt å dele et bilde av seg selv slik hun egentlig ser ut, å det har nok en gang skapt overskrifter i aviser som ikke har noe bedre  å skrive om.

 

Syns du Valeria «Barbie» Lukyanova sitt utseende er tiltrekkende eller frastøtende? Si din mening i kommentarfeltet under!

 

Delt på Facebook

På sin Facebook-side, som har over en million tilhengere, delte hun en selfie der hun kun er iført en kort topp og jeans. På de fleste andre bilder sminker hun seg selv som en Barbie, å bruker linser.

Hun har viet livet sitt til å bli mest mulig lik Barbie. Hun er godt på vei.

Hun har viet livet sitt til å bli mest mulig lik Barbie. Hun er godt på vei.


Spesielle uttalelser

The Human Barbie har tidligere kommet med ganske spesielle uttalelser.

 

– Alle vil ha en slank figur. Alle vil operere brystene. Alle fikser ansiktet sitt hvis det ikke er ideelt, ikke sant? Alle strever etter det perfekte. Det er globalt nå.

Hun har også uttalt at det hele skyldes rasemiksing, noe hun mener er en degenerering av skjønnhet. Å blande etnisiteter er hun ikke for, da for eksempel et barn av en russer og armener vil gi barnet rar nese.