Hva syns du?

 

Vi har satt fokus på bilder av høy kvalitet, og enda mer fokus på kjendiser og musikken vi alle digger. Den nye nettsiden byr på mer bredde, bilder og tekst i høy kvalitet både på PC og mobil. 

Siden har også nye programoversikter, og i den forbindelse har vi tatt med et nytt show, Omnia Music Podcast, som går hver mandag kveld.

Tettere integrasjon med sosiale medier som Facebook, Instagram og Soundcloud byr på enda mer brukerskapt innhold, og du kan nå tagge bildene dine på Instagram med #SmashRadioNorge for å vise de på SmashRadio.no

Det blir stort fokus både på brede kjendisnyheter og musikknyheter, med musikkanmeldelser og filmanmeldelser både på radioen og nettsiden fremover. Allerede har vi anmeldt Ed Sheeran sitt nye album «X».  Vi kommer til å gå tett inn på artistene sine liv, med artistprofiler av stjerner som Avicii og Robin og Bugge.

Et nytt lyttesenter byr på ny chat, hvor du også får muligheten til å registrere deg hvis du vil, slik at du kan reservere ditt nick. Ny radioavspiller byr på pene albumbilder og enkle valg for kvalitet. Vi har også lagt til rette for at du kan bruke din egen musikkspiller, som VLC eller iTunes i vårt Lyttesenter.

Vi håper du liker den nye siden, hvis du har forslag til forbedringer, ris eller ros, så fortell oss om det i kommentarfeltet under!