Vi  har samla de beste versjonene av Gangnam Style! Sjekk det ut! →

SmashRadio har samla de aller kuleste versjonene av verdenssensasjonen «Gangnam Style» på et sted! Videoen til den Sør-Koreanske rap-artisten har nådd over 800 millioner visninger på Youtube, å har i lengre tid knivet om flest visninger med Baby-Biebers «Baby». Heldigvis ser det ut til at «Gangnam Style» nå leder. I den anledning har vi samla alle de kuleste versjonene av låta her – og ja, det er mange kule der ute!

 

Den helt klart beste etter vår mening er «Gangnam Style old people edition» av Bodø Kommune! Med denne håper på å kunne få flere til å jobbe i eldreomsorgen. De har fått med seg gamlinger og pleiere – og vi syns det var skikkelig kult gjort av oldisene å bli med! Så kan vi jo kritisere de for litt dårlig koreografi og skuespill, men det dropper vi, for denne er morsom!

 
For slike som meg, en ekte Trekkie, er denne en personlig favoritt! Klingon Style er både morsom og orginal, og de synger atpåtil på ekte Klingonsk – tror jeg. Kaplah!

 

 

Stort dummere enn dette blir det ikke! Men skaperne bak «Gandalf Style» har også slått ann på Youtube den siste tiden.

 
En rytmisk Adolf Hitler klippet sammen fra filmen «Der Untergang» – en film som har blitt voldtatt av gjentatte forsøk på å være morsomme tidligere. Halvgjort og i dårlig kvalitet, men den har sin sjarm.

 

Dette er ikke en brøkdel av alle versjonene som finnes der ute, men det er noen av de beste og mest populære. Har du sett en morsom versjon av Gangnam Style? Fortell oss om det i kommentarfeltet under!

Kommentarer

kommentarer