Her er de! Vi teller ned de ti drøyeste antrekkene på den røde løpern!

De har alle pressa grensene for hva slags filler man møter opp på den røde løperen i. Enten det er korte, sexye eller rett og slett horete antrekk – dette er verstingene! (Det betyr ikke at alle antrekkene er stygge altså!)

#10 Rita Ora

Stjerna bak «I Will Never Let You Down» fikk mange til å gape under årets VMA. Hun viste stolt frem både ryggen, puppene og en god porsjon bein. Med stil, vel å merke!

Rita-ora5402058f965e8.jpg

#9 Jennifer Lopez

Jennifer byr på mye av seg selv i denne sølvkjolen under årets VMA. Ikke alle bør våge seg ut i noe sånt, men J-Lo kan så absolutt vise seg frem!

rihanna5402058f680b0.jpg

#8 Iggy Azelea

Iggy hadde ingen skrupler med å vise frem godsakene i denne svarte…kjolen..(?) under MTV EMA 2013. Hvor er undertøyet?

iggy azelea

 

#7 Katy Perry

Katy er kjent for sine fryktløse antrekk, men tok det hele et skritt lenger med denne nakendrakta. 

Katy-Perry5402058e9e54f.jpg#6 Beyoncé

Når Beyonce dro ut på turné med Jay-Z så vi aldri for oss at hun skulle møte opp i dette. Meget modig dame!

beyonce5402058dd406b.jpg

#5 Britney Spears

Accessories fikk en ny betydning etter Britneys opptreden på VMA i 2001! Her satt hun eksempelet for resten av den drøye gjengen.

Britney5402058e6ff9f.jpg

#4 Rihanna

Denne kjolen, hvis vi kan kalle den det, var Rihannas forsøk på å sjokkere da hun møtte opp på et moteshow i New York i år. Antrekket viser frem alle kurver Rihanna har å by på – og litt til!

rihanna5402058f680b0.jpg

#3 Pink

Topp tre begynner med Pink, som satset på denne nakendrakta under en opptreden på Grammy Awards. Det er tross alt denne kvelden alle vil ha overskrifter. Og det fikk hun!

Pink5402058ecc6f9.jpg#2 Miley Cyrus

Miley viste frem kroppen i dette horete miniskjørtet kombinert med et par høye boots. Skjørtet har bilder av Tupac og Notorious B.I.G med ordene «violence» og «please stop». 

Miley Cyrus

#1 Lady Gaga

Når det kommer til drøyeste antrekk er det alltid Lady Gaga som stikker av med førsteplassen! Bare sjekk ut de glitrende nipple-stjernene og nettingstrømpene fra Lollapalooza-festivalen i sommer!

lady gaga

Hvem synes du hadde det drøyeste antrekket? Fortell oss i kommentarfeltet!