Dette er videoene artistene helst vil du skal glemme.

stenjo

Den norske komikerduoen Erlend & Steinjo lager kanskje noen av de mest hysteriske tullevideoene, men det som gjør disse videoene så ekstremt dårlige er at artistene mente det seriøst.

 

#5

Max Harris – High

Vokalen treffer alle de riktige notene. Autotune! Filma i et smug, nok narkoreferanser fra et barn til å gjøre låta kul. Joggebukser.  Alt en god musikkvideo trenger.

 

#4

Jenna Rose – My Jeans

Sulten på litt prepubertal angst etter at Justin Bieber valgte en karriere som kriminell? Her er videoen du har ventet på. Sterilisering begynner å friste.

 

#3

Rebecca Black – Friday

Enten var det 100-kronersbudsjettet, faktum at man ser tannreguleringer hvor enn man snur seg, eller at en gjeng med skoleunger later som de kjører rundt i en bil. Men nå er det over til tungvekterne…


 

 

#2

Mini Moni – Ai~n

Vi må såklart innom Japan en tur, og deres noe spesielle gameshow-kultur. Satt på spissen av den grusomme låta til Mini Moni.

 

#1 – Verdens verste musikkvideo noen sinne!

Mervi Vesala –  I Wanna Love You Tender

Dette er hydrogenbomben av dårlige musikkvideoer. At den er fra 70-tallet er ingen unnskyldning. Her snakker vi grusom dans, forferdelige klær, og tidenes kvalmeste vokalist. Selv Günther med sin «Ding Dong Song» må vri seg i grava…