Nå kan du bli radiovert på norges kuleste nettradio for ungdom! Les videre! →

Vi søker etter folk som vil joine gjengen her på SmashRadio som radiovert. Oppgaven til en radiovert er å spille musikk å snakke på radioen – en ganske enkel oppgave om du går inn for det.

Fordeler du får som radiovert
Det er flere fordeler du får som radiovert på SmashRadio. Den største fordelen er erfaringen du får. Du lærer deg fort å kommunisere tydelig, hvordan du lager radio, du får programvaren du trenger av oss helt gratis (SAM Broadcaster), og du lærer om formatering av musikk på radio. Du kan være med på å påvirke hva slags radio SmashRadio skal være, og du får selv styre hva slags sending du vil lage på lufta.

Selvfølgelig får du også litt stuff utenom erfaring. Alle som er med i SmashRadio får en t-skjorte med SmashRadio-logo på (den er skikkelig kul!).

Hva du trenger
Selvfølgelig har vi noen krav til kvalitet – vi er opptatt av at lytteropplevelsen skal være behagelig og av god kvalitet. Derfor må du for det første ha masse musikk! I all hovedsak hitmusikk, men vi ser også etter folk som har nisjer de kan by på, som metal, rock, electronica osv.

Du må også ha en god mikrofon. Det utelukker Biltema-mikrofoner og webcam-mikrofoner. Vi kan hjelpe deg med å finne en mikrofon som duger hvis du trenger litt hjelp i junglen av utstyr som finnes der ute.

Er du interessert? Ta kontakt med Leo Lunde på Facebook så prates vi der! Klikk her for å komme til Leo’s profil.