Da tar du turen innom Signalen på Nesodden 3. august! 

 

For meg som kommer fra Nesodden, og som har festa mye på Signalen, er dette ekstra festelig! Snoop Dogg mekker nemlig tidenes nachspiel på Signalen etter konserten i Spektrum nå på søndag. 

 

Screen Shot 2012-06-28 at 11.40.37 AM

Snoop Dogg er kjent for sitt forsvar av cannabis, og også for sin bruk av weed. Dette ble han utvist fra Norge for i 2012.

Det var Snoop Doggs manager som ringte for å bestille afterparty på Signalen, et utested som angivelig skal ha plass til tusen mennesker. Og tusen stykker blir det, når selveste Snoop kommer på fest! 

Jeg har selv festa der, å syns det er trangt nok med hundre stykker. 

 

I følge daglig leder, Dick Jensen, skal de kunne få plass til tusen personer. Han sier det var Snoop Doggs manager som ringte, etter at Snoop hadde sett utestedet på nettet. 

Detaljerte krav
Listen over krav er detaljert, å innebærer bla. annet to flasker gin, masse øl, fullstendig sikkerhet og et anlegg av ypperste klasse. Også tre stk. Mercedes Benz er forventet når Snoop kommer på fest. 

 

Den svært ettertraktede hip hop-artisten har i det siste satset på reggae, og det er også musikken fra hans nye album «Reincarnated» som står på planen under hans konsert i spektrum.

Politihunden ved navn Sniff sniffet til seg marihuanaen som Snoop Dogg ble tatt med på flyplassen i 2012. Vil de møtes igjen i år?

Politihunden «Sniff» tok Snoop Dogg på fersk gjerning med marihuana i 2012. Møtes de igjen i år?

Ledige billetter?

Før helga var det enda noen billetter ledige til Signalen, men de ryker fort. Du kan med andre ord ikke belage deg på en inngangsbillett til festen hvis du er sent ute. 

Utvist fra Norge
Sommeren 2012 ble det beslaglagt narkotika hos Snoop Dogg da de ankom flyplassen i forbindelse med Hovefestivalen. Da ble også Snoop Dogg utvist fra Norge og nektet innreise i to år. 

Nå er altså den tiden over, og da blir det selvfølgelig norskefest for artisten igjen. La oss bare håpe Signalen ikke får problemer når han drar frem jointen igjen  – det er vi nemlig ganske sikre på at skjer. 

Vil du feste med Snoop Dogg på Signalen? Billetter får du hos Signalen på Nesoddtangen. De koster 450,- kroner.